Inaktiv platsannons

Konsult med fokus på Microsoft SCOM i Örebro

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på SCOM. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, it-arkitekt på Atea 
 
Din roll i laget 
Du kommer att jobba som konsult på plats hos en av våra statliga kunder i en modern och utvecklande driftmiljö. I rollen ansvarar du för att hjälpa kunden i deras it-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där du tillsammans med cirka tjugo andra Ateakonsulter jobbar tätt tillsammans med kunden med drift och utveckling av kundens olika plattformar. Vi jobbar mycket i projektform när uppgraderingar och nyutveckling sker i miljön.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult med fokus på SCOM är:  
• Jobba med ärenden och beställningar 
• Projektarbete med uppgraderingar och nya systemimplementationer 
• Möten för att bolla idéer om nya lösningar och förbättringsförslag 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 
Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som konsult med fokus på SCOM bör du ha följande kunskaper: 
• Goda kunskaper inom Microsoft SCOM, gärna flera års erfarenhet 
• Erfarenhet inom flera Microsoft områden 
• Kunskap inom ITIL är meriterande men inget krav 
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)