Inaktiv platsannons

Försäljningschef small & medium business på Atea Software i Stockholm

Om tjänsten

Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som Försäljningschef med fokus på våra små och medelstora kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.

”Licensförsäljning är i dag så mycket mer än bara rådgivning kring snåriga licensregler. Som ansvarig för kunders hela software-behov jobbar jag brett med hela Ateas kompetens kring it-infrastruktur som stöd i kunders digitaliseringsresa.” Veronica Andersson, Specialistsäljare Software på Atea.

Din roll i laget
Atea Software är i en expansiv fas och söker en Försäljningschef för att leda vår satsning runt små och medelstora företag. Vår förväntan är att du som ledare brinner för nya affärer och att du tillsammans med ditt team drar nytta av hela Ateas kompetens och erfarenhet för att växa vår affär.

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar, utmanas av att leda i förändring och drivs av att vara med och påverka och bygga ett team i världsklass. Arbetsuppgifterna består av en mix av strategiskt långsiktiga och operativa frågor.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du brinner för försäljning och är van att samarbeta med flera delar av en stor organisation. Du söker proaktivt lösningar med målsättningen att göra det enkelt för kunden att köpa, hantera och använda sin mjukvara och tjänster. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med oss i syfte att föra dig själv, våra kunder och Atea framåt.

För att lyckas som försäljningschef behöver du:

  • Gilla att leda, coacha och följa upp dina medarbetare mot uppsatta mål
  • Ha en passion för försäljning och stor egen drivkraft
  • Vara en lagspelare

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med små och medelstora kunder.
  • Brett kontaktnät i IT-branschen

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)