Inaktiv platsannons

Avdelningschef Säsong EKO Fjälkinge

Avdelningschef Säsong, Eko Fj...   Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser! Vi söker en butiksmedarbetare som berika vår...

Om tjänsten

Avdelningschef Säsong, Eko Fjälkinge

 

Vi söker dig med hög servicekänsla och passion för butiksförsäljning och som tillsammans med oss vill skapa nya shoppingupplevelser!

Vi söker en butiksmedarbetare som berika vår organisation. Du gillar service, sälj och att göra shoppingen till en upplevelse! 

Din huvudsakliga avdelning kommer att vara Säsong och Trädgård som är den avdelning där vi bygger om mest. Julen är en av våra häftigaste avdelningar och det finns mycket utrymme för kreativa idéer och magiska exponeringar. Under trädgårdssäsongen erbjuder vi allt till trädgården och vårt utbud gör att det är en upplevelse att besöka oss.

 

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår allt från beställning till försäljning.

  • Kontakter med leverantörer vid varupåfyllnad och beställning
  • Varuhantering i alla led.
  • Exponeringar
  • Se till att varje vara finns på plats i rätt tid
  • Stötta kassorna vid behov
  • Varuutlämning

Du gillar sälj och ser alltid till kundens bästa !

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde efter överenskommelse. 

 

Vi Söker

Dig som har ett gediget intresse av butiksdrift och har gärna erfarenhet av något av produktområdena -säsong eller trädgård.  Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad och värdesätter ordning och reda. Vi söker dig som har en prestigelös och entusiasmerande personlighet.

Du har en gymnasial utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet med yrkeskunskap om hela eller delar av vårt sortimentet. 

 

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag som ser ljust på framtiden. Eko Stormarknad är en del av Bergendahlskoncernen. 

På Eko vill vi att det ska vara lätt att ska trivas, roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Vi vill erbjuda en shoppingupplevelse för alla åldrar.

 

Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt gör man på Eko!

 

Eko utvecklar och expanderar ständigt, både i befintliga butiker och genom nyetableringar, vår nästa butik öppnar i Sundsvall under hösten 2019.

 

Din ansökan 

Välkommen med din ansökan senast den 21 Juli.

Vi tillämpar löpande urval så vi önskar din ansökan så snart som möjligt.  

Ansökan tas endast emot via länken nedan.

 

 


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Fjälkinge
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej