Inaktiv platsannons

Produktionstekniker till EBH i Gävle

Om tjänsten

 

 

Då en av våra Produktionstekniker strax går i pension så ska vi nu rekrytera en ersättare till EBH (Efterbehandlingen) på Gävle Bruk. På EBH packar och efterbehandlar vi rullar samt magasinerar och lastar ut dessa för leverans till kund. Tjänsten innebär arbete med truckar, dragbilar, packningslinjer samt omrullningsmaskiner.  

Om tjänsten

Som Produktionstekniker på EBH får du arbeta i en stimulerade och utvecklande miljö där säkerheten alltid är första prioritet och där drift- och underhållsfrågor är centrala för verksamhetens resultat. Du bistår i arbetet med att koordinera underhållsinsatser mot berörda avdelningar och externa entreprenörer.

Utöver detta så kommer du ha stort fokus på förbättringsarbete, effektiviseringar, analyser, projekt och system (IT) för att utveckla verksamheten. Exempelvis initiera och leda förändringsarbete utifrån ändrade kundkrav, arbetsmiljö och teknikförändringar. Följa upp och presentera utfall kopplade mot våra nyckeltal samt hantera kundärenden ställda mot EBH.

Verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs kontinuerligt enligt LEAN/WCM/TPM vilket är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare arbetar med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö i ett framtidsinriktat företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning gärna med teknisk inriktning. Förbättringsarbete, projektledning, branschkunskap och erfarenhet av underhållsfrågor är meriterande. Goda datorkunskaper är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Har du intresse, talang eller erfarenhet av ledarskap kan det ge en grund och möjlighet för personlig utveckling.

Personliga egenskaper

Tjänsten förutsätter att du är kommunikativ, drivande, självstartande och har ett flexibelt arbetssätt med administrativ inriktning. Då arbetet innebär mycket samarbete i olika grupper är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är prestigelös.

 

Du har ett stort intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Vi ser gärna att du är analytisk och tycker om att tänka efter före. Du har viljan att utveckla dina befintliga kunskaper samt en vilja att lära dig nya områden och arbetsmetoder.

 

Du ska ha förmåga att självständigt leda och fördela arbetsuppgifter internt men även till externa entreprenörer samt kunna lösa uppkomna problem.

 

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis