Inaktiv platsannons

Processoperatörer Lut och kraft i Frövi

Om tjänsten

Tänk om lagarbete och att lösa utmaningar var vardag på ditt jobb?

Om tjänsten
Till Sulfatfabriken på BillerudKorsnäs i Frövi söker vi nu efter processoperatörer för att framtidssäkra vår bemanning på avdelningen för Lut och kraft. Operatörsteamet består av sex personer som arbetar tilsammans i ett kontrollrum med drift av sodapanna, barkpanna, mixeri och indunstning. Arbetsuppgifterna är att hantera flödesbalansen av kemikalier, sköta felrapportering i våra system, förbättra och optimera driften så att processen går så bra och stabilt som möjligt. Utöver arbete i kontrollrum ingår även rondering och arbete ute i fabriken vilket innebär både fasta rutiner, praktiska arbetsmoment och processöversyn. Ingen dag är den andra lik och och därför är det viktigt att du har en god problemlösningsförmåga. 
Arbetstiderna är kontinuerligt 3-skift med storhelgsarbete. Anställningsform kan vara både vikariat och tillsvidare.

Kvalifikationer
Avslutad gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har utbildning som drifttekniker. Har du tidigare erfarenhet från massatillverkning, energiproduktion eller liknande är det meriterande.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer i din omgivning. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du tänker energieffektivt och kan sätta dig in i och förstår helhetsbilden för hur ett massabruk fungerar. Du är ansvarsfull, initiativtagande, driven och har en vilja att lära dig mer.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej