Inaktiv platsannons

Köksmästare till ett spännande uppdrag mitt i city i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Köksmästare till ett spännande uppdrag mitt i city
På detta uppdrag serverar vi affärs- och konferensluncher mm och vi erbjuder ett arbete med stora möjligheter att tillsammans med kund utveckla leveransen till något nytt och spännande!

Har du ett brinnande intresse och vilja att leda, utveckla och skapa framtidens kök. Är nytänkande, innovativ och gillar modern matlagning så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som Köksmästare har du ansvar för att ta fram menyer, beställa varor och material, planera ditt och en kallskänkas dagliga arbete samt delta i den dagliga produktionen.

Att skapa ett attraktivt utbud för både konferens/catering och café med hög kvalitet och kostnadsmedvetenhet är en viktig del av arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs, i nära samarbete med Restaurangchef och övriga kollegor, i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar uppfylls.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 10 års branscherfarenhet och har arbetat på en riktigt bra mindre och modern restaurang. Har du tidigare arbetat med "sous vide" och då gärna i ett mindre kök samt varit köksansvarig är detta ett plus. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.

Som person är Du självgående, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du är ordningsam och har förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga.
Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.
Restaurangen är inte en traditionell lunchrestaurang utan allt (konferens/catering) är förbeställt. Restaurangen är öppen dagtid men vissa kvällsarrangemang kan förekomma.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.

Har du frågor på tjänsten så kontakta rekryterande chef Fatou Vikström på tfn: 073 4366493

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej