Inaktiv platsannons

Reception / Konferensservice Göteborg

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vår verksamhet i centrala Göteborg söker ISS Facility Services en positiv och engagerad Servicetjänsteman.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att utföra service som krävs för uppdraget av kundens lokaler. Servicetjänster som exempelvis konferens och receptionservice.

  • Ta emot besökare, informera och vägleda till rätt möte eller utbildning        
  • Avisera bokade och spontanbesök                    
  • Svara på allmänna frågor och ge hänvisningar
  • Boka rum och mindre evenemang
  • Hantera lånekort och in & utlämning av nycklar
  • Hålla ordning och fräscha till konferensrummen
  • Hjälpa till med teknisk utrustning i konferensrummen 
  • Felanmälan och följa upp problem i fastigheten
  • Posthantering

Din profil: 

Vi söker dig som brinner för service, är prestigelös och strukturerad i ditt arbete. Du blir vår kunds ansikte utåt och får en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande atmosfär och ett professionellt mottagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket. Du har en förmåga att se helheten i servicen. Vi ser att du är professionell i ditt yrkesutförande, positiv, proaktiv, initiativtagande, stresstålig och att du vill känna stolthet för din yrkesroll. Oväntade situationer kan uppstå vilket medför att du måste kunna fatta egna beslut/initiativ (inom ramarna för verksamheten). Du ska trivas med att ha många bollar i luften, att jobba i pressade och operativa situationer och ändå vara artig, tålmodig, och ge ett bra bemötande.

Krav
Tidigare erfarenhet från reception och/eller service med högt ställda servicekrav. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat samt att du är väl bevandrad i MS Office.

Övrigt
Tjänsten är på 75% och en tillsvidareanställning med start 2019-09-01 . Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag 08:30-15:30. Kvällsarbete kan ibland förekomma när det sker event i konferensen.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta driftledare Kristin Jarestrand på ISS Facility Services Göteborg , Kristin.Jarestrand@se.issworld.com

Hur söker jag jobbet?
Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej