Inaktiv platsannons

Assisterande säljledare Umeå vikariat

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

På Lidl arbetar vi tillsammans! Det innebär att du som assisterande säljledare deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina uppgifter ingår att plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att våra varor presenteras enligt vårt koncept och att kunderna möter en trevlig butik. Utöver det praktiska butiksarbetet bidrar du starkt till teamets framgång genom att skapa en motiverande och positiv arbetsmiljö.

Som assisterande säljledare har du totalansvaret för butiksdriften, då butikschef och säljledare inte är på plats.

 
Din bakgrund

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

Du trivs med att arbeta operativt i ett högt tempo. Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och resultatinriktad. Du har en god förmåga att inspirera och engagera andra och för dig är kunden alltid nummer ett. Vi ser gärna att du har B-körkort.

 
Vad vi erbjuder

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som assisterande säljledare en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat från och med 12 augusti 2019 till och med 4 april 2020 på 30 timmar per vecka. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
UMEÅ
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)