Inaktiv platsannons

Brand Ambassador för Lagunitas Stockholm

Om tjänsten

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via dotterbolaget Sigtuna Brygghus utvecklar vi craftöl för egna varumärkena S:t Eriks och Sigtuna. Dotterbolaget KGA Logistik sköter distributionen. Vi är omkring 100 anställda och har huvudkontor i attraktiva lokaler vid Alviksstrand i Stockholm. Vi är en del av Martin & Servera-koncernen med omkring 3000 kollegor runtom i landet.

Vi söker dig som har ett stort intresse för att bygga varumärken och som vill vidareutvecklas inom ett företag som har en ljus syn på framtiden!

Vi på Galatea söker nu en ambassadör som skall vara ansiktet utåt för en av våra största huvudmän och samarbetspartners: Lagunitas. Kalifornienbryggeriet Lagunitas Brewing Company grundades 1993 av Tony Magee. Namnet kommer från orten där man startade verksamheten, men redan efter något år flyttade bryggeriet till större lokaler i närliggande Petaluma. Lagunitas hör till den tidiga generationen av amerikanska mikrobryggerier och även till de stadigast växande. Sedan flera år har Lagunitas räknats till de 20 största bryggerierna i USA.

För varumärket Lagunitas har Galatea en dedikerad Brand Manager som ansvarar för kontakten gentemot huvudman och som är ytters ansvarig för budget och stötta planeringen av aktiviteter samt event i linje med avtal gentemot Lagunitas. I rollen som ambassadör för varumärket arbetar du tillsammans med Brand Manager för att uppnå våra mål genom att stötta och bygga varumärket på den Svenska marknaden. På marknadsavdelningen finns många kunniga kollegor och stödfunktioner som sköter försäljning i alla kanaler, löpande kontakt med Systembolaget och marknadsföring mot våra konsumenter.

I din roll som viktig representant för Galatea och Lagunitas kommer du arbeta heltid där återkommande kvälls- och helgarbete ingår. Du behöver tycka att det är stimulerande att ha ett aktivt arbete där ingen arbetsdag är den andra lik. I ditt uppdrag kommer du att ansvara för att bygga och underhålla relationer med befintliga och nya kunder, planera samt utföra aktiviteter och event för att bygga varumärket, delta på mässor, hålla i kund- och varumärkesaktiviteter såsom ölprovningar och sprida Lagunitas ölkultur.

Du kommer ha kontinuerlig kontakt med dina kollegor på Galateas marknads- och säljavdelning men främst kommer du jobba i nära kontakt med våra viktiga kunder, som är barer och restauranger av olika storlekar och inriktningar i hela landet. Resor inom Sverige förekommer och planen är att du gör besök hos Lagunitas i USA varje år. För att kunna ta dig an rollen tror vi att du har minst 1-3 års arbetslivserfarenhet från öl-, bar- eller restaurangbranschen. En god förståelse för kundernas verklighet kommer vara en viktig och avgörande faktor för att bygga relationer och lyckas i rollen.

Du erbjuds

Hos Galatea strävar vi efter att bli bättre tillsammans! Vi samarbetar för att utveckla varandra och våra affärer. Hos oss erbjuds du…

  • möjligheten att bli omgiven av landets vassaste kollegor och experter inom dryck. Det du inte kan innan du kommer till Galatea lär vi dig!
  • en arbetsgivare där entreprenörsandan är stark och beslutsvägar oftast är korta.
  • att få vara med på en resa där vi skall växa marknadsandelarna och varumärkeskännedomen för ett av världens ledande craft-öls varumärken: Lagunitas.
  • Att vara med och vidareutveckla Galateas varumärke och utmana de största aktörerna i branschen!
  • att delta vid mässor och event samt att resa inom Sverige och till Lagunitas.
  • en arbetsvardag där ingen dag är den andra lik
  • det som du i övrigt kan tänkas behöva, som en fast lön och en positiv chef.

Din profil

Såhär långt har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vad du kan förvänta dig av rollen och av oss. Våra förväntningar på dig är att du…

  • känner en trygghet i att ta egna beslut och testa nya vägar, samtidigt som du inser styrkan av och bidrar till en stark laganda.
  • agerar ansvarsfullt och förstår innebörden av att vara representant för Galatea som bolag och Lagunitas som varumärke
  • har en förmåga att prioritera i ditt arbete där planering och uppföljning är en viktig del.
  • har körkort och tycker att det skulle vara roligt samt motiverande att åka ut och arbeta mot och nära våra kunder
  • blir taggad när du får möjlighet att sprida budskap och skapa nya affärsmöjligheter.
  • är kommunikativ och lyhörd inför kollegor samt kunder, vilket bidrar till att utveckla både befintliga och nya relationer.
  • behärskar engelska och svenska obehindrat.

Praktiskt om tjänsten, ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40h/vecka) och du kommer att spendera större delen av veckoarbetstiden utanför kontoret. Önskat tillträde är senast i oktober och vi tillämpar provanställning.

Vi vill hitta rätt person för tjänsten och för oss på Galatea är teamets utveckling och det interna samarbetet mycket viktigt. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi använder system kopplade till vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar och tester i rekryteringsprocessen.

Är du vår nya Brand Ambassador? Ansök då senast den 4 augusti. Då vi snart skall njuta av sommarledighet kommer vi att hantera din ansökan först när ansökningstiden löpt ut.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Boltes Persson, Affärsområdeschef för Öl, daniel@galatea.se eller HR-chef Chriss Österberg chriss.osterberg@galatea.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)