Inaktiv platsannons

Martin & Servera i Enköping söker två kundtjänstmedarbetare, en tillsvidareanställning och ett vikariat Enköping

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

 

Vi söker nu två kundtjänstmedarbetare en tillsvidareanställning och en för ett vikariat på ett år. Arbetstiderna är dagtid vardagar samt ca var sjätte lördag.

 

Dina arbetsuppgifter

På kundtjänst hjälper vi våra kunder med service, efterfrågad hjälp och löser uppkomna problem. Du hanterar returer, reklamationer och garantiärenden. Du är "spindeln i nätet" och säkerställer att ärenden tas vidare inom organisationen vilket innebär mycket kontakt med medarbetare inom andra funktioner i företaget som t ex ekonomi, varuförsörjning, transport och lager. En arbetsdag på kundtjänst är inte den andra lik och under intensiva perioder hanterar du många olika ärenden samtidigt.

Vad vi söker vi hos dig

Vi ser Martin & Servera som ett gigantiskt lagspel, där alla delar är viktiga. För att lagspelet ska fungera och utvecklas behöver vi ha den allra bästa administrationen i vår verksamhet, skapad av personer som vet att nyckeln ligger i att vara extremt fyrkantig – och extremt flexibel. Av dig förväntar vi oss att du gillar att lägga pussel, älskar service till både kunder och kollegor och inte är rädd för att hela tiden uppfinna och förfina de smidigaste och mest effektiva lösningarna.

Du arbetar med service och kommer att hantera ärenden som uppkommer när något gått fel. Därför är du en person med fantastisk förmåga att lösa problem på ett enkelt och lösningsfokuserat sätt där kunden alltid är nöjd med vårt bemötande och agerande. Du har minst gymnasiekompetens samt erfarenhet av arbete med kundkontakter i kombination med administrativa uppgifter. Telefonvana samt vana att arbeta med olika system är meriterande, arbetet kräver en god datorvana.

Språk

Vi ser gärna att du, förutom svenska, talar och skriver engelska väl.

Din arbetsplats

Vårt hypermoderna och klimatsmarta lager strax intill E18 och riksväg 55 i Enköping öppnade i januari 2017. Lagret, som är Enköpings största privata arbetsgivare, är arbetsplats för omkring 300 personer. Lagret är ett viktigt nav i vår lagerstruktur i Sverige, som omfattar fyra lager; förutom Enköping också Umeå, Norrköping och Halmstad.

Mångfald

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

Tester

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjligheten att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)