Inaktiv platsannons

Lagerarbetare/utlastare till Martin & Serveras rangering i Göteborg Göteborg

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Från våra lagerhus och rangeringsorter flödar varje dag 6 000 leveranser med råvaror och mycket annat till restauranger, hotell och storkök.

Vi söker nu en lagerarbetare/utlastare till vår rangering i Göteborg (Agnesberg).

Vad kommer du att göra?
Det är viktigt att rätt varor blir levererade i rätt skick och i rätt tid. Varje dag, året runt ansvar transportfunktionen för att kunderna får just de varor de behöver till sina verksamheter.

Ditt ansvar är att komprimering och rangering dessa varor för att uppnå högsta fyllnadsgrad på våra lastbilar. Du ansvarar över att rätt saker kommer med lastbilarna samt att kvaliteten och leveranssäkerheten motsvarar kundernas krav och förväntningar på Marin & Servera.

Vad söker vi hos dig?
Att jobba på vår rangering är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Det är också bra om du tycker att det är viktigt att lära dig nytt, är en bra kompis och har ett gott humör. För att arbeta hos oss behövs inga förkunskaper men du måste ha fyllt 18 år. Du behöver kunna förstå och tala grundläggande svenska eftersom utbildningar och instruktioner sker på svenska. I Martin & Servera ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal, men vi strävar efter en jämnare könsfördelning på våra lager och letar just nu lite extra efter dig som är kvinna.

Vilka är vi?
Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Vi har därför nolltolerans vad gäller alkohol samt droger och tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

För att ta reda på om just du är den vi söker, så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Läs gärna mer på vår hemsida om varför vi använder tester i vår rekryteringsprocess.

Mer om tjänsterna

Din arbetsplats: Din arbetsplats är på vår rangering i Göteborg (Agnesberg)

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetstider: 8:00-17:00

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)