Inaktiv platsannons

Installationselektriker till Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationselektriker till Helsingborg

Sökes till Helsingborg

Vi förstärker vår organisation och söker nu installationselektriker till Glacell i Helsingborg! Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi.

Om rollen

Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen. Vi erbjuder ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Som installationselektriker hos oss jobbar du tillsammans med ett härligt gäng med erfarna elektriker och lärlingar i projektform och löpande service uppdrag inom el – tele/data och solel.

Om dig

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. B-körkort är ett krav. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har stort kundfokus. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett gott samarbete på arbetsplatsen. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-11-30

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)