Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör /projektledare i Borlänge

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör /projektledare

Sökes till Falun/Borlänge/Gävle

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet Peab Anläggning i Gävleborg/Dalarna?
Vår verksamhet inom affärsområde anläggning består mestadels av arbeten inom markanläggning, betong, industri och broar. Vi har våra kontor i Borlänge, Gävle, Falun och Mora, vilket ger oss som arbetsgivare en större flexibilitet till våra medarbetare oavsett placeringsort.

Rollen
Som entreprenadingenjör är arbetet väldigt varierande då det innebär allt ifrån att vara delaktig i anbudsprocessen till att stödja våra projekt med kontraktshandlingar, produktionsförberedelser, planering av inköp och uppföljning av produktionskalkyler. Rollen kan även innefatta projekteringsledning. 

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Rollen erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Erfarenheter
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, alternativt likvärdig erfarenhet från branschen som t.ex. projektör, konstruktör, arbetsledare eller platschef.
B-körkort är ett krav

Egenskaper
Du bör ha ett ekonomiskt intresse, vara analytisk, strukturerad och kan arbeta självständigt.
Andra viktiga egenskaper är att du trivs i en stödjande funktion och bra på att samarbeta.
Då rollen kräver en en hel del resor ut till projekten är det extra bra om du känner dig motiverad av att resa.

 Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-24

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Dalarnas län | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis