Inaktiv platsannons

Initiativrik speditör i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Speditör

Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb inom logistik – då kanske detta är din nya utmaning? På SCA Logistics tillhandahåller vi omfattande sjö- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader. Nu söker vi en speditör till vår avdelning Forwarding. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som speditör hos oss är din huvudsakliga uppgift är att se till att våra kunders gods levereras till avtalad plats i rätt tid och på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. I arbetet ingår transportplanering, att ta emot kundorder, fakturering och annan administration kopplat till våra affärer.

Just nu är vi inne i en spännande fas där du också kommer att få möjlighet att vara med och påverka vårt utvecklingsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, meriterande är utbildning på högskolenivå, gärna inom logistik. Utöver detta tror vi att du har ett par års erfarenhet av arbete inom logistik. För att lyckas i rollen som speditör behöver du ha goda datakunskaper och kunna kommunicera på engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är ansvarsfull, gillar att lösa problem i ett högt tempo, har siffersinne samt har lätt för att kommunicera. Du är självgående, har god samarbetsförmåga och känsla för service.

Då arbetsdagens uppgifter kan variera är det viktigt att du har en stresstålig natur och ser eventuella utmaningar som utvecklande istället för problematiska. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du är initiativrik, flexibel och gillar att jobba med utvecklingsfrågor.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Vi erbjuder dig ett jobb med snabba tempoväxlingar där ingen dag är den andra lik i kombination med kontinuerligt utvecklingsarbete.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

SCA Logistics verksamhet stöds av ett nätverk av terminaler på strategiska platser i Europa. Läs mer på .

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)