Inaktiv platsannons

Supply Chain Planner till Scanias motormontering i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Har du ett stort intresse för produktionsflöden och logistik?
Drivs du av utmaningar och gillar att arbeta i en ständigt föränderlig miljö med högt tempo?

Vi söker nu en Supply Chain Planner med intresse för projektledning till Scanias motormontering i Södertälje.

Vi befinner oss just nu i en period av många spännande utmaningar och söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i en dynamisk produktionsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vårt uppdrag är utveckling och produktion av motorer till Scanias lastbilar, bussar, industri- och marinmotorer. Vi är en verksamhet som ligger i framkant med SPS och LEAN och förutom säkerhet och kvalité är hälsa och livsstilsfrågor viktiga fokusområden för oss.

Dina arbetsuppgifter
Som Supply Chain Planner kommer du att ansvara för att effektivt styra och optimera produktionsflödet utifrån Scanias prognoser. I rollen som Supply Chain Planner samarbetar du tvärfunktionellt med olika produktionsavsnitt, kunder och leverantörer. Du kommer även att vara delaktig i pågående och kommande utvecklingsprojekt.

Du kommer att vara en del i ett team med andra produktionsplanerare med liknande arbetsuppgifter där du förväntas bidra till ständiga förbättringar och gruppens vidareutveckling. Det är en grupp som strävar efter mångfald och att ta vara på varje individs styrkor.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med stor frihet och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En position med stora möjligheter att få lära sig hela värdekedjan och få se produktion från ett bredare perspektiv. En personlig utvecklingsplan med möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Läs gärna mer om
Vi söker dig
Som har en akademisk utbildning inom logistik eller produktion gärna med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du drivs av utmaningar, är lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att leda och kommunicera.

Samarbete är viktigt för dig och du har lätt för att bygga nätverk och skapa goda relationer. Du är trygg i dig själv, tar initiativ och vågar fatta beslut.  Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Ta reda på mer!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid.

För frågor kontakta rekryterande chef Christian Thell tfn 0701-659 594

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök via länken senast den 31/8-2019. 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej