Inaktiv platsannons

Projektgruppchef till Scanias Motorbearbetning och Gjuteri i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Vill du vara med och leda industrialiseringen av Scanias och Tratons nya revolutionerande motorplattform? Unik möjlighet till detta finns nu, vi söker projektgruppchefer till Scanias Motorbearbetning och Gjuteri.


Dina arbetsuppgifter

Du verkar i en internationell miljö där Scania inleder produktionsstarten av den nya motorplattformen inom Traton. Din roll är att säkerställa produktionsstart av den komponent du och ditt projektteam ansvarar för. Projektteamet består av erfarna och kompetenta ingenjörer som arbetar enligt Scanias metoder. Du ingår i projektets ledningsgrupp med de andra Projektgruppcheferna, ni stöttar varandra, utbyter erfarenheter och prioriterar utifrån hela projektets framfart och status. Under projektet bygger ni kunskap och får erfarenhet som bidrar till en framgångsrik internationell uppskalning av produktionskapaciteten inom Traton.


Din profil

Vi söker en drivande person med erfarenhet från projektledning. Meriterande är en ingenjörsexamen och tidigare chefserfarenhet.

Du jobbar målmedvetet med att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare så att de presterar ett gott resultat i rätt tid. Du har ett tekniskt intresse och har förmågan att kunna sätta dig in i detaljer men samtidigt se helheten. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga som leder till förtroendefulla relationer då du kommer att ha många internationella kontakter.

För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om du är rätt person för oss lovar vi att ge dig en intressant och utmanande upplevelse i en teamfokuserad miljö med bra anda. Varmt välkommen med din ansökan!


För mer information

Kontakta Julia Mörtberg 08-553 714 90, produktionstekniska chef inom Scanias motorbearbetning, alternativt Maria Lavin 08-553 725 17, HR business partner, för mer information.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej