Inaktiv platsannons

Projektingenjör Hus Syd - Malmö

Projektingenjör Hus Syd/NVM - Malmö Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den... vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av......

Om tjänsten

Projektingenjör Hus Syd/NVM - Malmö


Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat sjukhusområde med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård.


Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.


Projektet är i full gång och nu behöver vi förstärkning med ytterligare projektingenjörer. Ta chansen att utvecklas i detta unika och spännande projekt för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt i vår Husregion.


Drivs du av att arbeta i team och vill ha variation i jobbet?


Du kommer, i nära samarbete med sektionschef, produktionschef och arbetsledare samt övriga medarbetare i projekten, att skapa förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projekteringsorganisation, samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.


Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:


• Involvering i projektering och projekteringsledning samt hantering av underlag för relationshandlingar


• Ekonomistyrning, inköp och fakturahantering


• Kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöarbete


• Planering


• Kalkylarbete


En lagspelare med öga för detaljer och problemlösning.


Du ser helheten i verksamheten, har god prioriteringsförmåga och kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då dessa är viktiga delar för oss.


Du har högskoleutbildning samt några års erfarenhet från motsvarande roll i byggbranschen.


Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är social och duktig på att skapa relationer och nätverk. Du har framåtanda, är noggrann och ordningsam, samt trivs med att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Men framförallt har du en vilja att växa och utvecklas i din roll.


Varför Skanska?


Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningar för att utvecklas.


Ta chansen, sök tjänsten!


Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 9 augusti 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.




Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)