Inaktiv platsannons

Arbetsledare Hus Syd - Malmö

Arbetsledare Hus Syd...     Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat...

Om tjänsten

Arbetsledare Hus Syd/NVM

 

 

Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat sjukhusområde med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård.

 

Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

 

Projektet är i full gång och nu behöver vi förstärkning med ytterligare arbetsledare. Ta chansen att utvecklas detta unika och spännande projekt för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt i vår Husregion.

 

Vi söker erfarna arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen.

 

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du arbetar även med att upprätthålla arbetsberedningar över olika byggmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. Utöver detta så håller du genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet.

 

Du är en del i vårt team och under en arbetsdag har du täta kontakter med produktionschefen, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

 

Vi söker dig som vill vara med där allt händer!

 

Du har ett eller flera års erfarenhet av arbetsledarrollen. Vi ser att du har stor kunskap inom branschen och att du är en trygg och tydlig ledare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

 

Eftersom en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och utveckla dem vidare.

 

Då du även arbetar med att beställa material och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

 

Varför Skanska?

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningar för att utvecklas.

 

Ta chansen, sök tjänsten!

 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 9 augusti 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)