Inaktiv platsannons

Renoveringsledare till Dryckesteknik i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Är du intresserad av innovation och vill vara med och utveckla Spendrups dryckesteknik? Kundservice och dryckesteknik har idag ca 70 anställda runt om i landet, varav de team du kommer tillhöra innefattar åtta personer.  Vi söker en renoveringsledare med fokus på hållbar dryckesteknik med placering i Vårby, Stockholm. 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för att aktivt få teamet att nå uppsatta mål tillsammans med Chef teknik verkstad/lager. I rollen som renoveringsledare utförs renovering av dryckesutrustning samt utvärdering/analyser av dryckesteknik. Du har kontakt med våra svenska och utländska leverantörer i tekniska frågeställningar. Du kommer att agera teknisk support för de som arbetar på verkstaden med dryckestekniken samt serviceteknikerna som är ute i fält hos kund. Slutligen kommer du att vara ytterst ansvarig för interna dryckesteknikutbildningar till tekniker, sälj, marknad men även att skapa manualer för Best Practice gällande dryckesteknik.  

Kravprofil och Personliga egenskaper

  • Minst 6 års erfarenhet av dryckesteknik
  • Förmåga att strukturera tekniska arbetssätt
  • Gymnasial utbildning
  • Djupgående kunskap och förståelse av dryckessystem
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete är önskvärt
  • Körkort
  • Talar svenska och engelska
  • Hantering av Officepaketet
  • Erfarenhet av ledarskap är önskvärt

Som person har du förmågan att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du vill sätta dig in i olika avdelningars/personers synsätt och har förmåga att prioritera  samt hitta nya angreppssätt. Du kommer med idéer och ifrågasätter traditionella angreppssätt på ett konstruktivt sätt. Du planerar, prioriterar, organiserar och genomför aktiviteter på ett för verksamheten effektivt sätt. Du tycker om att hålla utbildningar. Slutligen ser vi att du enkelt kan formulera dig tydligt, både i skrift och tal, att du är en god lyssnare som är lyhörd på andras inlägg och att du bidrar med att skapa engagemang under möten.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjuda in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 juli
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid
Placeringsort: Vårby, Stockholm

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej