Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Örebro

Om tjänsten

Om jobbet

Som Kundrådgivare är du kontorets ansikte utåt och kommer att ingå i vårt Servicekontor som tillsammans ansvarar för kundernas digitala utveckling och spontana besök. Vi jobbar både händelsestyrt och proaktivt och dina arbetsuppgifter är bl.a. att identifiera, förvalta och utveckla kundernas ekonomi, men även arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter till banken. En stor del av uppdraget ligger i att få våra kunder att känna sig sedda, välkomna och omhändertagna.

Du kommer framförallt arbeta med de kunder som spontant kommer in på kontoret och ger den hjälp de behöver direkt via digitala möjligheter eller ser till att de blir inbokade hos specialister inom privat/företag eller försäkringsrådgivare. Därför är det av största vikt att du har ett genuint intresse för service och hitta lösningar för att överträffa kundens förväntningar. För att lyckas med detta är det viktigt att du ser till hela bankaffären samt följer och driver digitaliseringens utveckling.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmåga att samarbeta och fokusera på kunden, har serviceförmåga och arbetar lösningsfokuserat för att ge kunden en riktigt bra totalupplevelse. Vi har glädjen att träffa många kunder, vilket innebär att du måste kunna både gasa och bromsa i förhållande till det kundflöde som finns för stunden.

De personliga egenskaper som vi efterfrågar är:
  • Du har en egen drivkraft som gör att du vill utvecklas jobbmässigt
  • Du är serviceinriktad och kundorienterad, triggas av sunda affärer, nöjda kunder och att leverera bra resultat
  • Du klarar av att tempoväxla, är effektiv men kan också fördjupa dig i kundärenden
  • Du är lyhörd och genom det skapar du förtroende och relationer
  • Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och som drivs av gemensam framgång
  • Du är engagerad och ansvarstagande och brinner för att hitta nya affärsmöjligheter

Formella krav i rollen är Swedsec licens, bolånelicens, FFL Liv och FFL Sak samt kreditbeviljningsrätt.

Det är en fördel om du redan har dessa kompetenser. Du har en akademisk utbildning alternativt bankerfarenhet. Du agerar enligt våra värderingar och har en god känsla för service.

Varför jobba i Örebro?

I Örebro erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete i en intensiv miljö. Din vardag kommer att kännetecknas av frihet under ansvar. Vi värdesätter en rak och tydlig kommunikation samt en öppen dialog om hur vi kan förbättra oss.

Vi förväntar oss stor delaktighet i det som händer på kontoret och ett stort ansvarstagande från din sida både internt och mot kund. VI uppskattar lojalitet och samarbetsförmåga i alla situationer och förväntar oss ett starkt engagemang. Din egen drivkraft är viktig. På kontoret jobbar vi med nära ledarskap och det är viktigt för oss att ha motiverade och engagerade medansvariga.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)