Inaktiv platsannons

Senior Företagsrådgivare i Katrineholm

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker dig som vill vara en aktiv samarbetspartner för våra företagskunder. Som Företagsrådgivare i Sörmlands Sparbank ger du kvalificerad rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv som utgår från att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet för såväl företag, ägare som anställda. Vi vill att du har ett stort engagemang för kunden, har starkt affärsfokus och en mycket god analytisk förmåga. Du ansvarar för att utveckla affären med befintliga kunder men självklart är prospektering ett naturligt inslag i vardagen. Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för våra kunder och du kommer att arbeta på något av våra kontor i Katrineholm, Vingåker eller Flen.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att bli framgångsrik i denna roll är det en förutsättning att du har en god ekonomisk bakgrund och tidigare erfarenhet av ekonomisk rådgivning. Du har ett starkt intresse för företagande och affärer och är också en proaktiv och utåtriktad relationsskapare som vet vikten av nätverksbyggande utanför kontoren för att nå framgång. Det är viktigt att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Samtidigt som du håller hög kvalitet när du jobbar på egen hand värdesätter du ett gott och nära samarbete där man hjälper varandra för att nå bästa resultat i banken och att skapa positiva upplevelser för både kunder och kollegor. Vi värdesätter starkt att du har ett positivt förhållningssätt, har integritet samt förmågan att ta ansvar för gemensamma funktioner och uppdrag. Du har relevant akademisk examen, utbildning eller likvärdig kompetens, erfarenhet och gedigen kompetens inom företagsaffären. SwedSec licens är meriterande.

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt i en inkluderande arbetsmiljö. I ansökan önskar vi att du beskriver varför du söker tjänsten, vad du finner lockande och utmanande samt vilka egenskaper du har för att lyckas i den här rollen.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och du är välkommen med din ansökan omgående men senast den 19 augusti.

Ansökan skickar du in här:

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Katrineholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Katrineholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)