Inaktiv platsannons

Rådgivare Digitala kontoret i Nyköping

Om tjänsten

Om jobbet

I rollen kommer du ansvara för att hantera kundens ärenden, guida i våra olika digitala tjänster samt genomföra rådgivningsmöten. Du har förmågan att snabbt kunna läsa av kundens behov och bemöta dessa genom att på ett effektivt och engagerat sätt lösa ärendet. Du kommer att möta både privatkunder och företagskunder där arbetsuppgifterna kommer att bestå av till exempel helhetsrådgivning, hantering av bolån och annan kreditgivning samt upplägg av ny företagskund som mindre AB, enskild firma och föreningar.

På Digitala Kontoret har vi fokus på affären, utifrån kundens totala behov. Vi arbetar proaktivt både genom att föreslå tjänster och produkter samt genom uppsökande kontakt med kunder.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du ser förändring som en del av din egen utveckling och vill vara med att utveckla den digitala omställningen. Du utmanas av att hitta rätt lösningar för både kund och bank. Du drivs av att göra affärer och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder. Du är engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Du är kreativ och vågar testa nya lösningar. Du trivs bra med att arbeta självständigt, men har samtidigt en utmärkt samarbetsförmåga. Du bidrar till god stämning i gruppen och kan kommunicera med alla delar av organisationen.

Vi förutsätter att du har god ekonomisk bakgrund och tidigare erfarenhet av ekonomisk rådgivning. Vidare ser vi gärna att du har SwedSec licens, kreditkompetens, Försäkringsdistributionsrätt (IDD) och/eller företagskompetens.

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter och eget ansvar till att påverka din egen utveckling och bankens digitala fortsatta tillväxt i en inkluderande arbetsmiljö. I ansökan önskar vi att du beskriver varför du söker tjänsten, vad du finner lockande och utmanande samt vilka egenskaper du har för att lyckas i den här rollen.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Du är välkommen med din ansökan omgående, men senast 18 juli.

Din ansökan skickar du in här:

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)