Inaktiv platsannons

Vikarier till Systembolagets Inköpssupport Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu Vikarier till Inköpssupport. 

 

Är du en administrativ stjärna som har god dryckeskunskap och som ser service som en självklarhet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Om rollen

Vi söker vikarier till enheten Inköpssupport som handläggare under perioden augusti 2019-januari 2020. Du kommer till en enhet som består av ca 25 personer. Du kommer arbeta i gruppen som handlägger våra fasta sortiment, tillfälliga sortiment samt vårt beställningssortimentet. Hos Inköpssupport handlägger du köp till de olika sortimenten, registrerar och uppdaterar artiklar, bistår med support till leverantörer gällande artiklar, inköp eller deras tekniska portal till Systembolaget, Leverantörsportalen.

Ditt arbete hos oss kommer huvudsakligen att utföras i vårt affärssystem IFS, men innebär också mycket mejl- och telefonkontakt med våra dryckesleverantörer, butiker, kunder och distributörer. Tjänsten passar dig som vill ha möjligheten att se hur arbetet ser ut bakom våra flaskor på hyllorna och bidra till ett imponerat kundmöte för våra kunder.

 

Om dig

Vi söker dig som är öppen, är bra på och trivs med att lösa problem samt ser god kommunikation och god service som en självklarhet. Som person är du pålitlig och har förmågan att jobba självständigt. Du avslutar arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar och efter givna processer. Vidare är du lyhörd och ser möjligheter istället för problem. För att trivas i rollen tycker du om att samarbeta, är noggrann, har en ödmjuk och prestigelös inställning samt är strukturerad och ser detaljer.

 

Vi söker dig som har goda kunskaper i Officepaketet. Har god dryckeskunskap. Du har erfarenhet eller intresse för administrativa arbetsuppgifter samt goda kunskaper i det engelska språket. Andra språkkunskaper samt dryckeskunskap motsvarande WSET Level 3 är meriterande. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

 

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb