Inaktiv platsannons

Agil coach/förändringsledare med fokus på digital transformation i Stockholm

Om tjänsten

Brinner du för att ta fram strategier och utveckla verksamheter? Tycker du om att omsätta tjänster, lösningar och koncept till nytta för olika kunder och verksamheter? Skulle du beskriva dig som driven och ambitiös? Då kan du vara vår nästa stjärna! 

Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som agil coach/förändringsledare inom Information Management. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i Informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea

Din roll i laget

I rollen som Agil coach/Förändringsledare inom vårt nya affärsområde Information Management på Atea Stockholm stödjer du våra kunder att nyttja informationens kraft för att skapa framgång, driva framgångsrik digitalisering och även säkerställa att information och tillgångar skyddas. 

Din främsta uppgift blir att snabbt sätta dig in i kundernas verksamhet, utmaningar och behov för att stödja dem med att realisera sina digitala visioner i praktiken genom att driva förändringsledning och implementera agila arbetssätt och metoder. Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher och även vara med och bygga upp affärsområdet Information Management.

Du kommer att vara en del av ett härligt team bestående av strateger, verksamhetsutvecklare, förändringsledare, förvaltningsledare och arkitekter.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du ser möjligheter och tar gärna initiativ samt tycker om att hantera många parallella uppgifter. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen som agil coach/förändringsledare ska du:

  • Vara civilingenjör med IT-inriktning, systemvetare eller motsvarande 
  • Ha minst 10 års erfarenhet inom IT-branschen varav minst 5 år med verksamhetsutveckling och förändringsledning med fokus på digital transformation
  • Ha minst 3 års erfarenhet av att införa agilt arbetssätt i olika typer av organisationer 
  • Ha erfarenhet av rådgivande arbete mot företagsledning
  • Ha ett affärsmässigt synsätt
  • Uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska 

Meriterande är om du:

  • Har arbetat som managementkonsult
  • Är van att hantera kundrelationer
  • Har certifierat dig som förändringsledare, agil coach eller Scrum Master

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)