Inaktiv platsannons

Erfaren Lönespecialist med systemintresse i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Inledning

För att förstärka och komplettera löneteamet söker vi en erfaren lönespecialist med hög känsla för service och kvalitet samt professionell framtoning, för placering på vårt huvudkontor i Marievik/Liljeholmen (Stockholm).

Vi erbjuder en utåtriktad och intressant tjänst i ett härligt team i ett stort värderingsdrivet företag där det finns stor möjlighet att delta i vår spännande utvecklingsresa.

 

Vi söker

En lönespecialist med mycket stort intresse för lön och fokus på kvalitet och service. Du tycker om att arbeta i team och samarbeta i olika sammanhang. Du tar ansvar för helheten och vill bidra till att vi lyckas tillsammans.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt fokus är att arbeta med att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra hela löneprocessen i syfte att säkerställa korrekt uppsättning och lönehantering inför lönekörning. Det innebär bland annat tolkning av lagar, kollektivavtal samt regelverk och policys. Du informerar och håller utbildning inom ISS Löneservice och vid behov även till chefer. Samarbete med kollegor inom avdelningen för att ta fram nya arbetssätt samt förbättra och förtydliga rutiner. Du ansvarar för registerunderhåll och framtagning av rapporter. Att ta fram en årlig plan samt årsskiftesrutiner ligger också inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig och drivande gällande lönerevisioner och ansvarar för planering och genomförande av semesterårsskiften. En del av arbetet innebär rapportering till myndigheter samt statistikinstitut. Du medverkar vid in-och utrangeringar och säkerställer korrekt hantering. Att delta vid samt leda och driva löne- och systemrelaterade projekt inom Löne- och HR området är en viktig del av arbetet. Du är superuser och kravställare mot leverantörer inom löneområdet.

 

Önskade kvalifikationer

Du har 3-årig gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt YH-utbildning inom lön. Du bör ha arbetat minst 5 år med löneadministration. Att du har arbetat i olika löne-och HR system är ett krav. Har du arbetat i Aditro Lön och HR är det ett plus. Du har erfarenhet av att tolka kollektivavtal och har kunskap om arbetsrätt kopplad till lön. Du har god kunskap om sambandet mellan Lön och HR samt Lön och Ekonomi.

Att samarbeta i team är något du trivs med och du har erfarenhet av att själv ansvara för att planera och prioritera ditt arbete och att ta tag i problem då de dyker upp. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har vana av att arbeta med support och ärendehantering.

Goda kunskaper i MS Office är ett krav, och har du arbetat i Office 365 är det meriterande. Det är extra meriterande om du har deltagit i eller drivit projekt för att byta system.

Erfarenhet från att ha arbetat inom ett större företag/koncern är meriterande.


Personliga egenskaper

Som person är du driven, ansvarsfull, flexibel och prestigelös. Din sociala förmåga är mycket användbar då rollen innebär många kontakter såväl internt som externt.
Du är van vid att arbeta lösningsfokuserat och att se förbättringsområden och du har förmåga att driva aktiviteter till avslut. Du är noggrann, strukturerad och håller hög kvalitet i leveransen. Du drivs av att samarbeta och ge god service till såväl kollegor som till kunder. 
Du har god analytisk förmåga och gillar att arbeta drivande i team för att nå gemensamma mål. Du är en lagspelare och tycker om att samarbeta med kollegor för att hitta bästa väg framåt.


Vi erbjuder

Intressanta arbetsuppgifter i en dynamisk miljö där teamkänslan värderas högt. Vi befinner oss i en förändringsfas vilket innebär stora möjligheter till utveckling.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta: Lena Edström Sandin Lönechef Mobiltelefon: 0734-36 02 95 E-post: lena.edstrom.sandin@se.issworld.com 

Ansök redan nu! Urvalsarbete och intervjuer kan påbörjas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan, dock senast 16 augusti.


Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej