Inaktiv platsannons

Underhållsmekaniker i Mantorp

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Unibake Sweden
Sista ansökningsdag: 2019-08-07
Plats: Mantorp

Bageriet i Mantorp tillhör Lantmännen Unibake som är Nordeuropas största tillverkare av brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln, med kunder över hela världen. Unibake utvecklar och marknadsför produkter under huvudområdena bröd, fast food, wienerbröd och croissanter. I Mantorp bakar vi wienerbröd och andra produkter med smör- och mördeg. Till detta bageri söker vi nu en underhållsmekaniker till underhållsavdelningen som består av tre medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Bedriva felsökning och felavhjälpande arbete inom hela anläggningen
  • Reparera och utföra underhållsarbete på anläggning och processutrustning 
  • Samverka i det dagliga arbetet tillsammans med vår processpersonal
  • Delta i förbättringsteam utifrån Lantmännen Unibakes modell för ständiga förbättringar

Inom anläggningen finns en stor variation på typ av utrustning allt ifrån avancerade robotar till enkla transportörer, vilket bidrar till ett varierat och omväxlande arbete.

Vi söker dig som har gymnasie-eller YH-utbildning inom teknik eller industri. Tidigare erfarenhet av underhållsarbete från automationsstyrd tillverkning samt av arbete inom livsmedelsindustrin är meriterande men är ej ett krav. För att kunna utföra arbetet behöver du kunskap inom mekanik, processtyrning, el och verkstadsarbete. Som person tycker du att det är roligt och intressant att jobba med teknik och felsökning. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, kreativt tänkande samt vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt när så krävs. Arbetet med produktion av livsmedel kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte, vilket vi alltid eftersträvar. För att lyckas i denna roll behöver du ha en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i såväl svenska som engelska samt god datavana. Dessutom ser vi gärna att du har både körkort och truckkort.

Vi erbjuder dig en utmaning inom livsmedelsbranschen i en spännande miljö och där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord.  I din roll som underhållsmekaniker får du vara med på en utvecklingsresa där vår ambition är att gå från avhjälpande till förebyggande underhåll. Du ges frihet och ansvar i utvecklingen av nya rutiner för arbetet, och en möjlighet att utvecklas och utmanas i din roll.

Lön
Lön och ersättningar utbetalas enligt centralt avtal med LIVS.

Övrigt

Arbetstiden är ständig natt med beredskapskapstjänst.

Anställningen är en tillsvidareanställning med start omgående.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mantorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mantorp | Lantbruk | Deltidsjobb