Inaktiv platsannons

Underhållsledare för våra service- och underhållstekniker i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-08-14
Plats: Järna

AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”? 

På vår Site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Gruppen med underhålls och servicetekniker består av 13 medarbetare och ingår som en del i den teknikorganisation som supporterar hela siten. Vi söker nu en motiverad och erfaren ledare till dessa tekniker på ett vikariat under 12 månader.

Som ledare över vår tekniska organisation ansvarar du för att operativt leda och planera det dagliga arbetet för avdelningen. I rollen är du en nyckelspelare till att vara med och bidra till att upprätthålla och fortsätta utveckla den omstruktureringsresa som vi inom Underhållsorganisationen startat. Som underhållsledare läggs stor del av ditt fokus på att vår produktion uppnår rätt säkerhet och leverans med fokus på hög kvalitét och kostnadskontroll för hela siten. I det förändringsarbete som påbörjats inom underhållsorganisationen har ledarrollen en nyckelposition i att få förändringen att hända genom sina medarbetare och ut mot organisationen!  

 

Vi söker dig som:

Du har erfarenhet av att leda andra och är bekväm i ditt ledarskap där du har ett coachande förhållningssätt, är tydlig och delegerar vidare uppgifter på ett strukturerat sätt. Du har erfarenhet och trivs i produktionsmiljö och vet hur du som ledare hanterar förändringar och parallellt upprätthåller en bra dialog med kunden. Har du även erfarenhet av livsmedelsproduktion är det ett plus. 

Du har en förmåga att se hur du och ditt team bidrar till helheten inte bara för vår Underhållsorganisation utan även för hela siten och du drivs av att vi tillsammans ska uppnå de övergripande mål som finns uppsatta. Då underhållsorganisationen genomgår ett förändringsarbete för att möta framtida krav är det viktigt att du är van och trivs med att jobba med målstyrning, visuell planering och uppföljning. Du behöver ha god erfarenhet av arbete med TPM/Lean samt processarbete då du i rollen kommer leda och driva arbete inom dessa områden framåt.

Utöver det ser vi att du har:

-         Eftergymnasial utbildning/yrkesutbildning med teknisk inriktning. Utöver det har du ett intresse för tekniska frågor.

-         Minst 2 års ledarerfarenhet där du skapat bestående resultat av att jobba genom ditt team. Vi ser gärna att du idag är ingenjör, gruppchef eller motsvarande med erfarenhet från att leda medarbetare.

-         Lösningsinriktad och du tar sig an problem med en öppen attityd, bjuder in till dialog och samverkan.

-         God kommunikationsförmåga och flytande i tal och skrift i svenska samt engelska.

-         God datorvana

-         Erfarenhet och är bekväm med att hantera och följa upp ekonomi för att kunna ta budgetansvar för inom underhållsområdet.

 

Vi erbjuder dig:

Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Placeringsort är vår anläggning i Järna där du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen för teknik och underhållsorganisationen.

Du erbjuds ett vikariat på 12 månader, arbetstid dagtid. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är placerad i Järna.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb