Inaktiv platsannons

Customer Production Officer, Göteborg - timanställning

Vi söker dig som ... student, pensionär, elitidrottare, egenföretagare eller liknande och som ... intresserad av att arbeta extra timmar vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning. Världen vi lever i är... konstant förändring. Men oavsett...

Om tjänsten

Vi söker dig som är student, pensionär, elitidrottare, egenföretagare eller liknande och som är intresserad av att arbeta extra timmar vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning.

Världen vi lever i är i konstant förändring. Men oavsett vad framtiden för med sig så börjar allt med våra kunder. Det är just här som du kommer in i bilden. Du kommer att arbeta i ett team av engagerade kollegor i en spännande miljö. Tillsammans hjälper vi till att uppfylla våra kunders behov, som förändras hela tiden.

För oss är det viktigt att vara nyfikna och prova nya saker för att bättre kunna erbjuda kunderna service, var och när som helst. Du kommer att få många möjligheter att lära dig nya saker hos oss. Vill du hjälpa oss att bli ledande i att erbjuda positiva kundupplevelser?

 

Om tjänsten

Du blir en del av Banking Operations SE, en viktig del i Personal och Commercial & Business Bankings end-to-end värdekedja. Vår kärnverksamhet omfattar att bearbeta och leverera produkter och tjänster och därigenom skapa positiva kundupplevelser.

Ditt uppdrag blir främst att:

  • Kontrollera och granska handlingar
  • Ha kontakt med fastighetsmäklare, övriga Nordeakontor samt andra banker
  • Genomföra finansiella transaktioner

Det kan även finnas möjlighet för dig att arbeta med andra processer inom vårt ansvarsområde.

Tjänsten är placerad i Göteborg. Välkommen till ett team som tar ägarskap i allt de gör och som brinner för sitt uppdrag att ge våra kunder bästa möjliga service.

 

Din profil

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det är de fyra värderingar som guidar oss alla i att vara som bäst. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och ser fram emot att bidra med dina idéer. Du är pålitlig, ger andra spelrum och säger vad du tycker – även när det tar emot.

Din profil och bakgrund:

  • Du är noggrann och strukturerad med öga för detaljer
  • Du är en skicklig lagspelare som är flexibel och serviceinriktad
  • Du har mycket god datavana
  • Du har utmärkta kunskaper i svenska i både tal och skrift och din engelska är god
  • Du har möjlighet att arbeta cirka 6 dagar i månaden, eventuellt mer

Om det här låter som dig, hör av dig!

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)