Inaktiv platsannons

Solcellsmontör i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Solcellsmontör

Sökes till Helsingborg

Nu söker vi på Glacell flera montör till våra solcellsentreprenader och projekt runt om i Skåne.

Om rollen

Som solcellsmontör hos oss på Glacell kommer du främst att arbeta med montage av solpaneler på tak. Våra kunder är fastighetsägare, byggbolag och offentliga sektorn. Som solcellsmontör hos oss får du ett fritt arbete där du får vara del i en intressant framtidsbransch. 

Om dig

Relevant bakgrund är någon form av hantverksbakgrund, där montage och infästningsarbeten varit förekommande. Då resor kan förekommande i tjänsten är B-körkort ett krav. Elkompetens är meriterande.

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. En känsla för estetik och hög grad av noggrannhet är viktigt, då utseendet på våra solcellsentreprenader är en nyckel till framgång inom branschen. Du trivs du med utomhusarbete och har inga problem med att arbeta med på hög höjd.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett utvecklande arbete i en expansiv verksamhet. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)