Inaktiv platsannons

Inköpare Scania Buses & Coaches i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Nu söker vi dig som vill vara med att ta fram Scanias nya bussgeneration. Projektet har startat och vi behöver fler medarbetare på denna resa. Vi söker dig som har ett intresse av att lära dig yrket. Till en början kommer du att arbeta med prototypinköp och att stötta övriga inköpare i deras arbete med upphandlingar, kapacitet och konstruktionsändringar. Med ökad erfarenhet får du mer ansvar för att så småningom ta en roll med eget materialgruppsansvar.

Inköp Scania Buses & Coaches
Globalt inköp är centraliserat till Södertälje och inköp busskaross är en del av det. Vi finns representerade i Sverige, Kina, Polen och Finland. Du kommer att vara stationerad i Södertälje. Fokus på materialkostnad är central och ett professionellt inköp är helt avgörande för vinst eller förlust.

Din profil
Vi söker dig som har en analytisk och strukturerad profil. Du bör kunna utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät, samt ha en förmåga att driva ditt arbete självständigt. Din kommunikation och presentationsteknik bör vara mycket god. Grit är en del av din personlighetsprofil.

Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift, samt ha ett kommersiellt intresse. Troligtvis är du som söker högskole- eller civilingenjör med ett intresse att bygga upp något nytt och bli en del av Scanias inköpsorganisation.

För ytterligare information kontakta
Ruben Cordoba +46 8 553 85 957 ()

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej