Inaktiv platsannons

Bolagsjurist Skanska Sverige - Göteborg

Om tjänsten

Bolagsjurist Skanska Sverige - Göteborg 


Stab Juridik är en grupp om 20 medarbetare som stöttar verksamheten med juridisk kompetens, arbetar nära projektorganisationen samt har en god affärs- och verksamhetsförståelse. Stab Juridik tillhandahåller specialistkompetens inom prioriterade rättsområden, försäkringsfrågor och etik samt bidrar i utbildningsinsatser och policyfrågor. Vi är bl.a. behjälpliga vid anbudsarbete, avtalsförhandling, transaktioner samt entreprenad- och fastighetsrelaterade frågor och tvister. 


Nu söker vi en Bolagsjurist med placering i Göteborg. Kom med och bli del av vårt härliga gäng!


För oss är det viktigt att du vill arbeta proaktivt, nära affären och i projektens olika skeden


Det juridiska arbetet inom Skanska bedrivs integrerat med Skanskas verksamhet i övrigt och kräver att du har intresse och önskan att skapa en bredare förståelse för branschen och företaget i stort. Arbetet är omväxlande och utförs till stor del självständigt. 

Denna tjänst avser huvudsakligen arbete med projektutvecklingsrelaterad juridik för regioner med bas i Göteborg med omnejd. Tjänsten är inriktad mot att ge juridiskt stöd till såväl vår bostadsutvecklande enhet Nya Hem som mot kommersiell projektutveckling. 


Vi strävar efter att hålla en hög etisk nivå som ligger i linje med våra värderingar


Vi söker dig som vill lära känna och komma närmare en affärsverksamhet där du utgör en viktig del av verksamheten. Du har en juristexamen, gärna med tingsmeritering samt minst 3 års arbetslivserfarenhet från myndighet, advokatbyrå eller från annat företag. Erfarenhet av fastighetsrätt och transaktionsrätt är mycket meriterande. Du är kreativ, exekutiv, drivande och med stort intresse för juridiken och dess koppling till affären. Du är en god kommunikatör i tal och skrift och relationer och relationsbyggande tillhör dina starka sidor. Du tänker strategiskt och har förmågan att se problem och lösningar ur ett långsiktigt perspektiv. 


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ansök idag - vi gör urval löpande. För att säkerställa en rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Bergendorff på +46 10 448 19 17. Då det är semestertider ber vi om överseende med att det kan vara lite svårare att komma i kontakt med Jenny under en period.


Sista dag att visa ditt intresse är 2019-08-25.
Additional Information
Statements

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)