Inaktiv platsannons

Kundansvarig privat i Klippan

Om tjänsten

Om jobbet

Som Kundansvarig Privat ansvarar du för en egen kundbas. Du erbjuder kunderna Ditt affärsmannaskap och engagemang, Din kompetens och personliga service.

Arbetsområden/ansvar:

  • Arbeta proaktivt för att ge kunder ekonomisk rådgivning inkl pensionsrådgivning och vid behov skräddarsy affärsupplägg.
  • Hålla dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidta eventuella aktiviteter

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och som håller en hög servicenivå. Du tar initiativ i kundmötena och har en bra förmåga i att kunna läsa av kundens totala behov och har lätt för att skapa förtroende hos kunderna. Kunderna vill träffa just dig för din kompetens och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

Erfarenhet och intresse för spara och pension är mycket meriterande då det kommer vara en stor del av uppdraget men vi ser också gärna att Du har bolånekompetens.

Formella krav i rollen är Swedsec rådgivarlicens eller liknande, samt Swedsec bolånelicens.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Liknande roll
  • Kundrådgivare

Möjliga nästa karriärsteg
  • Private banking
  • Kundansvarig företag

Varför jobba med mig? - Per Johansson

Tillsammans med mig kommer du arbeta i en miljö som präglas av en positiv och affärsintensiv verksamhet. Jag brinner för att vi skall göra affärer med våra kunder och ger dem det där "lilla extra" genom en hög tillgänglighet och proaktivitet med kunden i fokus. Med mig som chef kommer din vardag att kännetecknas av frihet under ansvar. Jag värdesätter en rak och tydlig kommunikation samt en öppen dialog om hur vi kan utvecklas, samtidigt som jag förväntar mig ett stort ansvarstagande både internt och mot kund. Jag förväntar mig att mina medarbetare har ett stort eget driv och ett starkt engagemang för sitt arbete och våra kunder.

Vänligen observera att rekryteringsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna, tidigast under vecka 34. Det innebär att du kan förvänta dig att få återkoppling från oss först efter det.

Ha en härlig sommar!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Klippan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Klippan | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)