Inaktiv platsannons

AML/KYC analytiker företag till AML Middle Office i Sundbyberg

Om tjänsten

Om jobbet

Vårt företagsteam på AML Middle Office ansvarar för analys, kundriskbedömningar och hantering av Svensk Bankverksamhets komplexa kunder inom företagssegmenten. Vi genomför s.k. Enhanced Due Diligence (EDD) – en fördjupad analys och besiktning – inför inledande av affärsförbindelse med vissa specifikt identifierade komplexa kunder och kontinuerlig övervakning (ODD) av sådana kunder. Vi stödjer också affärsverksamheten i arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism.

Vi söker AML/KYC analytiker som i huvudsak kommer att arbeta med analys och riskbedömning av företagskunder. Som AML/KYC analytiker kommer du att vara med i inledandet av affärsförbindelse, den löpande uppföljningen av kunder och arbeta med att avsluta kundrelationer. Du ansvarar även för att dokumentera analyser samt rekommendationer på ett tydligt, sakligt och enhetligt sätt enligt standardiserade EDD-mallar.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
  • Relevant examen från universitet eller högskola
  • Erfarenhet från arbete med kunder och AML/KYC processer
  • Erfarenhet från arbete som kräver detaljfokus samt hög integritet

För att passa in hos oss bör Du vara nyfiken, engagerad, drivande, professionell och presigelös, ha hög integritet samt ha förmågan att arbeta självständigt. God planering, ett strukturerat arbetssätt och hög leveranskapacitet är nyckeln till framgång.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Rådgivare - privat o/e företag
  • Risk Officer/Manager
  • Bitr Kontorschef

Möjliga nästa karriärsteg
  • AML/KYC specialist
  • Andra specialistroller inom AML/risk på Swedbank

Varför jobba i vårt team och med mig? – Tina Solcrantz Govers

Min målsättning är att bygga en organisation som präglas av stark teamanda, hög ambition, leveransfokus och en tydlig förväntansbild på vad vi ska åstadkomma. För mig är teamet nyckeln till framgång, tillsammans kan vi flytta berg.

Jag värdesätter kommunikation högt och jag förväntar mig att alla i mitt team bidrar till ett öppet, omtänksamt och enkelt klimat. Du som individ är jätteviktig och jag stöttar dig gladeligen i ditt arbete med att lära och utvecklas.

Jag är driven, energisk, positiv och prestigelös och jag är övertygad om att när vi har roligt tillsammans på jobbet så gör vi ett bättre arbete. Känner du att det här låter spännande, utmanande och roligt – sök

Vänligen observera att rekryteringsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna, tidigast under vecka 32. Det innebär att du kan förvänta dig att få återkoppling från oss först efter det.

Ha en härlig sommar!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis