Inaktiv platsannons

Kundrådgivare - Vikariat i Malmö

Om tjänsten

Om jobbet

Malmö har en affärsvolym på 88 miljarder, ca 200 000 privat- och 12 000 företagskunder. Verksamhetsområdet omfattar Malmö-, Burlöv- och Lomma kommun och verksamheten drivs på 5 olika kontorsenheter. Totalt är vi ca 115 medarbetare. Nu söker dig som vill utvecklas vidare och prova nytt under 1 år (föräldravikariat).

Som kundrådgivare är du del av ett team, som ansvarar för att möta alla kunder som besöker kontoret. Du hjälper kunder med ärenden direkt, guidar i våra digitala kanaler eller slussar kunden till en kollega eller specialist.

En viktig del i arbetet är att proaktivt kontakta kunder för mer affärer och ökad kundnöjdhet samt att aktivt bidra till att kunderna känner till och kan använda våra digitala lösningar.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har som ambition att alltid överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Swedsec är inte ett krav och därmed arbetar du inte med rådgivning av finansiella tjänster.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare på kontor eller kundcenter
  • Sommarvikarie på kontor eller kundcenter
  • Vikariepool på kontor eller kundcenter

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med oss?

Vi är ett stort kontor med många möjligheter till utveckling och intressanta arbetsuppgifter. Vi lever i ständig förändring och är inte rädda för att anpassa oss och prova nytt. Vi har en stark sammanhållning och tror på att det är tillsammans vi kan göra skillnad. Vi drivs av affär och kundnöjdhet och det märks att vi trivs och har kul på jobbet.

Vänligen observera att rekryteringsarbetet kommer att påbörjas efter sommarsemestrarna, tidigast under vecka 31. Det innebär att du kan förvänta dig att få återkoppling från oss först efter det.

Ha en härlig sommar!


Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Skåne län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis