Inaktiv platsannons

Applikationsansvarig IT B2C i Kista

Om tjänsten

Vi vill nu förstärka avdelningen IT B2C Channels och Customer Operations med en applikationsansvarig för vår butiksorganisation – är du den vi söker?
 

Som applikationsansvarig inom vår avdelning arbetar du i ett mindre team som gemensamt ansvarar för att ge support till butiksorganisationen och driva den framåt genom IT-stöd i världsklass.
Du kommer att vara en del av vårt kunskapsrika team där vi tror på och arbetar utifrån ett agilt arbetssätt. Hos oss är alla lika viktiga för resultatet, stämningen och teamets utveckling.
 

Arbetsuppgifter
 

I rollen som applikationsansvarig ansvarar du för drift- och support av IT-lösningar i befintliga butiker samt vid behov med implementeringen av IT-lösningar till nya butiksetableringar. Du är därmed ett viktigt led i butikernas fortsatta framgång och gör dagligen skillnad för våra medarbetare och det personliga mötet med kunden.
 

I rollen arbetar du såväl strategiskt som hands-on och verkar i gränslandet mellan verksamheten, leverantör och IT. Du kommer att arbeta i en utvecklande och spännande organisation med högt tempo där du i din roll möter såväl butikspersonal, kontorspersonal som externa leverantörer i supportärenden, utredningar och större projekt.


Det höga tempot till trots är vi måna om en god arbetsmiljö och välmående medarbetare.


Det här är vad du har…
 

  • Utbildning inom området (t.ex. data- och systemvetenskap, affärssystem) eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av applikationshantering
  • Ett självgående mindset, du skapar din egen agenda och agerar på den
  • En utmärkt kommunikativ förmåga  på alla nivåer, med goda kunskaper inom engelska i tal och skrift
  • Breda kunskaper inom IT (OS, rapportverktyg, databaser, SOAP m.m.)
  • Erfarenheter från Retail och dess affärsprocesser (POS, Oracle)
  • Ett starkt driv som ständigt söker utveckling


Vi söker dig som är en relationsskapare med ett genuint intresse för affärssystem och att ge service. Du vågar ta för dig, är rak, ärlig och pålitlig i din kommunikation. Du som söker är bekväm med att ta egna beslut trots att tempot är högt och att leda ditt och teamets arbete framåt för bästa resultat. Vidare ser vi att du har förmåga att prioritera mellan det löpande arbetet samtidigt som du är involverad i parallella projekt. Du ser behov, tar initiativ och driver igenom förbättringsbete och idéer.


Det här är vad Tele2 kan ge dig…


Att jobba hos oss på Tele2 innebär att du kommer att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö. Du kommer att vara en del av en kultur som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

Varje medarbetare är viktig för företagets framgång! Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas internt vilket ger dig stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer.

Vi vill skapa en inkluderande kultur där alla former av mångfald ses. På Tele2 strävar vi efter att bygga ett inkluderande företag i en mångsidig värld och för denna position är vi glada att se kvinnliga sökande


Tjänsten är placerad på vårt moderna huvudkontor i Kista, Stockholm.


Välkommen att skicka in din ansökan senast den 12 augusti. Urval och intervjuer genomförs både under och efter sommaren varpå vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få träffa dig!

The facts
City Stockholm
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 20
Share this job

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb