Inaktiv platsannons

Hundfrisör till Arken Zoo Värmdö, Stockholm

Om tjänsten

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.


Om anställningen

Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. 

Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet.

Som utbildad hundfrisör finns möjlighet att vara anställd alternativt driva sitt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och utbildad hundfrisör.

Så här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2019-07-31. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Business Manager Services Helene Löfberg på helene.lofberg@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2019-07-31

Välkommen med din ansökan!


 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värmdö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Värmdö | Detaljhandel | Deltidsjobb