Inaktiv platsannons

Junior Automationsingenjör till ÅF i Malmö

Om tjänsten

Junior Automationsingenjör till ÅF i Malmö Om jobbet

Med anor från 1895 är ÅF idag ett marknadsledande ingenjörs- och designföretag verksamma inom Energi, Industri och Infrastruktur. Vi finns i 50 länder världen över och är över 16000 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa innovation för framtiden! På Advanced Automation i Malmö samarbetar vi med kollegor på andra sidan sundet och är du nyfiken på vad som händer i Öresundsregionen är det nu du ska fortsätta scrolla.  

Advanced Automation sysslar med automation, som namnet avslöjar. Vi är organiserade i olika sektioner som har specialiserat sig mot olika områden och i denna tjänsten kommer du få tillhöra ett team som jobbar mer mot kunder inom Infrastruktur. Här kommer du ges möjlighet att jobba i uppdrag som till exempel kan handla om styr- och övervakningssystem för en tunnel, bro eller för ett vattenverk. Uppdragen kan omfatta allt från systemarkitektur, projektering och systemering till installation, testning och idrifttagning av PLC, HMI, SCADA etc. Vi jobbar mycket i projekt – vilket ger dig en fantastisk möjlighet att få jobba nära kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter. 

Som junior automationsingenjör kommer du bland annat att få: 

  • fördjupa dina kunskaper inom automation hos många av våra kunder 
  • bygga din erfarenhet både på bredden och på djupet i våra många projekt 
  • möjlighet att vara med i alla faser från förstudie till avslutning i projekt 
Vem är du?

Du har kanske alltid haft ett tekniskt intresse, och vid något tillfälle jobbat med IT-relaterade frågor för att senare fördjupa din kompetens och då väljer du automationsspåret. ÅF som företag och rollen är kundorienterad och du trivs att jobba i en dynamisk roll som bjuder in till teamwork, kundkontakt och möjligheter att djupdyka i tekniska frågor och programmering.

Formella krav för tjänsten är: 

  • Eftergymnasial utbildning inom automationsområdet 
  • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska 
  • Kunskaper inom högnivåprogrammering och systemkunskaper i MATLAB och Phyton 
  • Några års arbetslivserfarenhet inom automation eller närbesläktat område, som till exempel IT, är önskvärt 

Meriterande är om du har införskaffat dig ett B-körkort då resor kommer att vara ett frekvent inslag i din vardag. 

Våra värdeord väger tungt inom verksamheten och vi vill vara modiga, engagerade lagspelare i allt vi gör. Känner du att du skulle passa in oss hos så är vi nyfikna på att veta mer om dig – skicka in en ansökan idag! 

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.  

Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete.  

På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.  

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)