Inaktiv platsannons

Kontorsansvarig till Eskilstuna

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det ... ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor... om i landet. För vi...

Om tjänsten

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor
Vi älskar verkligen Eskilstuna och allt staden kan erbjuda! För oss finns det inget bättre än att hjälpa gamla och nya kunder att hitta drömbostaden här; oavsett om det är en lägenhet, villa eller fritidshus.

Vi som jobbar på Fastighetsbyrån i Eskilstuna har varit verksamma i området under lång tid och kan det på våra fem fingrar. Kunskap vi gärna delar med oss av till nya medarbetare. Vi är ett drivet och positivt team som sporrar varandra och vidareutvecklas tillsammans, både genom utbildningar och coachning på jobbet.

Hos oss kommer du inte bara att bemästra Eskilstunas bostadsmarknad, du kommer även att bli duktigare på ditt yrke.

Vi tror på en arbetsplats med många olika typer av medarbetare då detta skapar bättre förutsättningar för oss både internt som externt genom att ta hand om våra kunder och överträffa deras förväntningar. Vi vill att våra medarbetare skall spegla den mångfald som finns bland våra kunder.

Om dig
Varje år hjälper vi många familjer att byta bostad inom vårt område. Varje kund är unik med olika förväntningar och referensramar. I denna arbetsroll har du ofta både den första och sista kontakten med våra kunder och då behöver man fingertoppskänsla och helhetstänkande för att överträffa kundens förväntningar. Varje gång. 

Du har en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för reception, administration eller att aktivt säkerställa att våra kunder får den bästa kundupplevelsen. Vi letar efter dig som brinner för service.

I den här rollen har du ett varierande arbete där du hela tiden är Fastighetsbyråns ansikte utåt – du älskar människor och har aldrig en dålig dag. Förutom att ta hand om våra kunder på bästa sätt ansvarar du för ordningen på kontoret samt för inköp av kontorsmaterial. Vidare kommer du att boka upp kundmöten till våra mäklare.

Du är van vid ett högt tempo och du har varit ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen att vidareutvecklas och ta nästa steg i karriären.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Heltidsjobb (förstajobb)