Inaktiv platsannons

Köksbiträde i Upplands Väsby

Om tjänsten

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som köksbiträde!

Var med när vi skapar framtidens mat
Är du positiv, serviceinriktad och vill arbeta i en tempofylld verksamhet? Vi söker köksbiträden till vårt kök på Löwet. I rollen som köksbiträde kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som lättare matlagning, disk och städning. Tjänsterna avser timanställning med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till söndag.

Varför ska du välja Fazer?  
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka! 

Vad bidrar du med till teamet?
Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta i kök med liknande arbetsuppgifter som tidigare beskrivits. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig i rollen som köksbiträde hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning i HACCP. 

Om Löwet köket
Löwets kök och restaurang ligger i Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. Vi tillagar ca 4000 portioner årets alla dagar och levererar mat till hela Stockholm. Vår arbetsgrupp består av 40 personer där vi samarbetar över gränserna och tänker kvalitet med gästen i fokus. Vi lagar vår mat från grunden med glädje som en av de viktigaste ingredienserna! 

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu! 
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig produktionsledare Anna Jansson. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så sänd gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-18.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Restaurang | Deltidsjobb