ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?
Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.
Kökschef till Barsebäck
Som en del i utvecklingen av vår måltidsverksamhet inom skol-och personal restaurang söker vi en kökschef till Barsebäcksverket. Har du ett brinnande intresse och vilja inför att leda och skapa framtidens kök inom skolans värld kan detta vara en tjänst för dig.
Arbetsuppgifter
Tjänsten består till största delen att leda, fördela och även delta i den dagliga produktionen, som innebär att producera goda och näringsriktiga måltider till eleverna. Du ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget. Ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten är ytterligare ansvarsområden. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du rapporterar till restaurangchefen.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet gärna både från restaurang och skola, äldrevård eller storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi. Meriterande att ha tidigare dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift.
Som person är Du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Tjänsten är på heltid. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.
Villkor för tillträde är godkänd registerkontroll då vi arbetar inom ett kontrollerat område.
Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.
Vid frågor angående tjänsten ring eller maila.
Restaurangchef Jörgen Lundin
0734 365016
25-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!