Inaktiv platsannons

Teamledare Lantmännen Färdigmat Järna, Södertälje

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Cerealia
Sista ansökningsdag: 2019-09-01

 

Har du intresse för produktion, människor och ledarskap, är flexibel och trivs i en snabb och föränderlig miljö? Vill du arbeta på en liten fabrik med familjär stämning, men ändå ha tryggheten av att tillhöra ett större företag? Se då hit! På färdigmatsfabriken i Järna tillverkas kyld färdigmat under varumärket Gooh (). På fabriken jobbar ca 45 anställda med att tillaga och förpacka färdigrätter.

 

Som teamledare kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att vara

  • produktionsledarens förlängda arm och ansvarig för planering och genomförandet av det operativa arbetet på produktionslinjen, inkl. (de)montering av maskiner
  • leda ett operatörsteam på 8 personer utan chefsansvar
  • ansvarig för att koordinera att veckoplanen efterföljs och att uppföljning av utfall genomförs dagligen
  • medverka vid rapportering, förbättringsarbeten, framtagning av rutiner, introduktion och utbildning av ny personal och fördela personalresurser

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs att jobba med människor och har ett intresse för ledarskap. Då ditt arbete har stor inverkan på fabrikens resultat är det viktigt att du är drivande som person, med ett sinne för organisation och planering och vilja till förbättringar. Vi ser att du är praktisk lagd och en problemlösare.

Det är viktigt att du kan se helheten, hoppa in där behov finns, men samtidigt hålla rutiner. Du är en lagspelare och är inte rädd för att hantera konflikter eller ge konstruktiv feedback. Större delen av din tid befinner du dig på produktionsgolvet med ditt team. Du kan behålla lugnet och tänka klart när tempot är högt och leder din grupp igenom det.

Ett krav är goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper.

 

Arbetstider: 2-skift, 06:30-15:05 och 13:15-21:50 (växlar varannan vecka)

Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till fast anställning

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb