Inaktiv platsannons

Polarn O. Pyret söker en butikschef till Nova Lund

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Polarn O. Pyret gör plagg som håller att älskas, slitas och tvättas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige och säljs på flera marknader världen över.

Är du en driven och engagerad ledare? Brinner du för att leverera service i världsklass?

Som butikschef ansvarar du för att driva butiken i enlighet med företagets affärsidé, policies och fastställda budget.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att: 

  • säkerställa att butiken möter våra mål om service och kundbemötande
  • arbeta med att uppnå och överträffa butikens försäljnings- och lönsamhetsmål
  • leda, utveckla och utbilda medarbetarna i ditt team
  • planera, säkerställa och följa upp det dagliga arbetet med bemanning, inredning, och marknadsföring.

Vi tror att du är en person som brinner för service och ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av båda delarna, gärna då från detaljhandeln. Att vara butikschef hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du är lika bekväm i butik med kund som du är med ekonomi och schemaläggning. Som person är du flexibel, affärsmässig och handlingskraftig. Du är en lagspelare som förstår nyttan av att ta tillvara på teamets samlade kompetens men vågar också fatta och stå för obekväma beslut.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde är  2019-10-01. Erfarenhet från liknande jobb är krav och rekrytering kan ske löpande och annons kommer då att stängas ner i förtid. 

 

Om oss
Polarn O. Pyret erbjuder dig en miljö fylld av kreativitet och engagemang där delaktighet råder. Hos oss blir du en del av ett härligt team som präglas av högt tempo och driv. För oss är kunden viktigast, vilket genomsyrar alla beslut vi tar. Vår ambition är att göra hållbara och smarta affärer i alla avseenden, samt föra en rak kommunikation där vi är konstruktiva och värnar om varandra. Utöver det erbjuder vi dig en arbetsplats som tror på människor, deras kraft och potential. Dessa kärnvärden ser vi som en viktig del av vår verksamhet som hela koncernen RNB gemensamt representerar.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Detaljhandel | Deltidsjobb