Inaktiv platsannons

Affärsdriven rådgivare privat i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Skandia rekryterar Privatrådgivare till Kungsholmen

Trivs du i rådgivarrollen och vill fortsätta att skapa värde för både nya och befintliga privatkunder? Är du resultatdriven och genuint engagerad när det gäller att hitta tillfredsställande lösningar för dina kunders ekonomi och vill bli en del av ett framgångsrikt team – då kan det här jobbet vara helt rätt för dig!

Om tjänsten
Som privatrådgivare på Skandia arbetar du med kvalificerad rådgivning gällande sparande, pension, bank- och försäkringsärenden, med inriktning mot privatpersoner. Genom att lyssna på kunden och se ytterligare kundbehov bidrar du till att skapa ett rikare liv och de mest nöjda kunderna!

Tjänsten innebär både att du utvecklar affären med Skandias befintliga kunder i området och att du proaktivt arbetar med rekrytering av nya. Du arbetar enligt en rådgivningsmodell som säkerställer att kundens behov tillvaratas och att Skandias erbjudande presenteras på ett attraktivt sätt.

Du får möjlighet att arbeta i en modern miljö med ett av marknadens bästa verktyg i kundmötet. För att ge dig de bästa förutsättningarna kommer du att få en gedigen utbildning i Skandias produkter.

Placeringsort är vårt rådgivningskontor på Kungsholmen, Lindhagensgatan 86.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har ca fem års erfarenhet från en liknande roll inom bank eller försäkringsbranschen, har IFU Diplom och Swedseclicens samt gärna en högskoleutbildning inom ekonomi.

Din profil
Du har ett brinnande intresse för kundrelationer och affärer, är en proaktiv och utåtriktad relationsskapare och vet vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i ditt arbete. Som person är du resultatdriven, kundorienterad och genuint engagerad när det gäller att hitta tillfredsställande affärslösningar som är bra för båda parter och är van att arbeta på ett strukturerat och förtroendeingivande sätt.

Även om du trivs med ett stort mått av individuell frihet och tar eget ansvar för ditt arbete så värdesätter du ett gott och nära samarbete med kollegor och specialister inom Skandia för att kunna utvecklas och driva arbetet framåt. Din positiva attityd och inställning är avgörande för att lyckas!

Vidare är det av stor vikt att du är en van IT-användare och har erfarenhet av CRM-system, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)