Inaktiv platsannons

Restaurangchef Breakfast & Conference (vikariat) i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vill du få chansen att bli en del av ett stort team som arbetar tillsammans för att kunden och gästen ska få den bästa helhetsupplevelsen? Nu söker vi inom Breakfast & Conference en vikarierande Restaurangchef.

Du blir en del i en stabil och välfungerande organisation. Breakfast & Conference ingår i affärsområde Hotell/Mat och Dryck och är en del av Event & Catering. Breakfast & Conference serverar frukost till hotellets över 500 000 frukostgäster per år, vårt konferenskoncept består av flertalet serveringsytor och 60 möteslokaler och vi har även hand om vår personalrestaurang Backstage med ca 450 måltider per dag.

Inom Event & Catering arbetar vi med allt från unika event och fester samt storslagna The Theatre med artister som Danny Saucedo, Jill Johnsson till konferenser, stora kongresser och banketter. Vår uppgift är att med hög service- och kompetensnivå leverera moderna kvalitativa produkter, tjänster och upplevelser som ständigt överträffar våra kunder- och gästers förväntningar.

Vi erbjuder dig ett allsidigt och utvecklande arbete som skapar stora möjligheter till egen utveckling. Du rapporterar till Food & Beverage Manager inom Breakfast & Conference.

Arbetsuppgifter
I ditt ansvar ligger bland annat att;
• Kort och långsiktig planering av vår verksamhet.
• Leda och fördela det operativa arbetet för våra hovmästare och övriga medarbetare.
• Utbilda och motivera våra medarbetare samt säkerställa en bra arbetsmiljö.
• Vara en trygg person och kontaktperson i den dagliga driften med såväl gäst, kund och kollegor från andra avdelningar.
• I samråd med Food & Beverage Manager utveckla och kvalitetssäkra en hög leveransnivå enligt fastställda koncept på samtliga avdelningar.
• Ekonomisk rapportering, uppföljning och analys.

Kvalifikationer och personlighet:
Som person är du engagerad, flexibel och trivs med att samarbeta mellan våra olika avdelningar. För dig är det en självklarhet att vilja utvecklas och att skapa välfungerande team som trivs och levererar service på en hög nivå.

Du gillar utmaningar och är van vid tidspressade situationer. Att du trivs i ledarrollen är en förutsättning. Du brinner för att ge förstklassig service och vill ständigt överträffa gästens förväntningar. Utöver din förmåga att säkerställa kvalitet och service har du en förmåga att se helheten. Du håller dig även uppdaterad på nya trender inom branschen och är genuint intresserad av utveckling.

Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning eller motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som ledare inom hotell och restaurangbranschen. Gothia Towers är en stor internationell aktör, därför är det även meriterande om du har erfarenhet från den internationella marknaden.

Tjänsten är ett vikariat under 5 månader, tjänstgöringsgrad 100 %. Arbetet är både operativt och administrativt. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar i veckan, dagtid såväl som kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)