Inaktiv platsannons

ICA söker anställda till vintersäsongen i Vemdalen

Om tjänsten

Är du Vemdalens serviceperson vintern 2021-22?

Företaget består av tre ICAbutiker som finns i Vemdalen, Björnrike och Vemdalsskalet. Under säsong servar vi tusentals kunder varje dag. Med allt från nybakat bröd till gammeldags makaroner! Är du sugen på att jobba i Sveriges snabbast växande skidort?
Hos oss är det viktigt att du kan hålla ett högt tempo och samtidigt hålla kunden i fokus. Du ska gilla att arbeta bland människor och kunna ge service i världsklass!
Jobbet är varierande så det kräver att du är flexibel och kan anpassa dig snabbt för nya utmaningar. För några av er så kommer ni att få beställningsansvar som är både utvecklande och roligt. Vi gillar mat och hoppas att du också gör det. Goda matlagningskunskaper passar väl in i en matbutik, och våra gäster tar gärna del av tips och trix i köket.

Låter det som dig?
Ta chansen och skicka din ansökan till oss på ICA Vemdalen/ ICA Björnrike/ ICA Vemdalsskalet för att få kunna vara med att arbeta i ett härligt gäng! Tidigare erfarenhet av butiksarbete är merit men inte krav.

 

Om Vemdalen och jobbet 

Vemdalen som destination består utav Vemdalen, Vemdalsskalet, Björnrike, Storhogna och Klövsjö och länkas samman med en skidbuss som går varje dag under vintern, eller om du själv har bil är det lätt att ta sig runt.
Vi kommer att anställa ca 20 personer till vintersäsongen, i butikerna på Björnrik, Vemdalen och Vemdaösskalet.
Arbetsintervjuer och anställningar kommer att ske löpande. Arbetet är varierande med bla. Kassaarbete, varuplock, frontning och alla förekommande arbetsuppgifter i dagligvaruhandeln.

 

Skicka in din ansökan!

Ansök senast 30 september.
Ange referens Säsongsarbete i din ansökan.
Mejla din ansökan till

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb