Inaktiv platsannons

Butikssäljare 50% i Malmö

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 19 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges snabbast växande möbel- och inredningskedja!

Vi söker just nu en Butikssäljare på 50% till vårt fantastiska team i Barkarby

Som butikssäljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är;

  • Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras. Du är driven, prestigelös och gillar att ta dig an utmaningar.
  • Relationsbyggande - du är genuint intresserad av försäljning och kundmötet och förstår betydelsen av att av att leverera god service.
  • En lagspelare – du ser styrkan i samarbete och gemensamma mål.

Vidare har du;

  • Gymnasial utbildning
  • Fyllt 18 år
  • Det ses som meriterande om du har minst 1-2 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln eller liknande bransch.

Tjänsten är en deltidsanställning på 50% för arbete vardagar och helger. Tillträde i augusti eller efter överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag (dock senast 4/8).

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb