Inaktiv platsannons

Produktionsledare till EB i Frövi

Om tjänsten

Då nuvrande produktionsledare går in i ett vikariat som sektionschef för CTMP i Rockhammar söker Efterbearbetningen nu en produktionsledare under en begränsad period. 

Om tjänsten
Som produktionsledare är din huvuduppgift att leda dina medarbetare och organisera det dagliga arbetet mot uppsatta mål med fokus på säkerhet, kvalitet och arbetsglädje. I tjänsten ingår det att kontinuerligt driva förbättringsarbete enligt WCM-metod, löpande personalhantering, tidrapportering, planering av utbildningsinsatser, utvecklingssamtal samt implementera nya rutiner,

Avdelningen idag består av en sektionschef, två produktionsledare samt sex skiftlag.
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2020-04-15.

Kvalifikationer & personliga egenskaper
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller högre, gärna med inriktning mot teknik eller ledarskap. Har du skaffat dig erfarenhet på annat vis tas det in i beräkningen också.
Meriterande är det om du har erfarenhet av personalledning och personalansvar. Du bör vilja skapa en god arbetsmiljö och se efter den enskildes personliga säkerhet. Du bör därför ha ett naturligt säkerhetstänk. 
Du skall trivas med att leda och motivera din personal samt att driva förändrings- och förbättringsarbeten. Du är målfokuserad och får din personal att nå uppsatta mål i tid. 
Du ska också vara driven, kommunikativ, handlingskraftig och inspirerande som ledare. I övrigt behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej