Inaktiv platsannons

Operativ laboratorie tekniker i Frövi

Tänk om lagarbete och att lösa utmaningar var vardag på ditt jobb? Vi söker just nu efter en person som vill få chansen att arbeta primärt operativt men även med planeringsarbete på vår Pilot bestrykningsmaskin i Frövi.

Om tjänsten

Tänk om lagarbete och att lösa utmaningar var vardag på ditt jobb?
Vi söker just nu efter en person som vill få chansen att arbeta primärt operativt men även med planeringsarbete på vår Pilot bestrykningsmaskin i Frövi.

Om tjänsten
Vi söker nu en vikarie till vår kollega som själv går vidare inom företaget. Avdelningen Development Support agerar som en intern tjänsteleverantör inom tryck och bestrykningsfrågor för hela koncernens utvecklingsavdelningar. När en utvecklingsavdelning vill få ett material utvärderat så genomför vår avdelning det arbetet. Utvärderingsarbetet handlar om att utvärdera tryckegenskaper på kartong och papper men även också att utföra experiement på vår Pilot bestrykningsmaskin för att testa utvecklingsavdelningarnas koncept i verkligheten.

Det är här du som Operativ Laboratorie Tekniker kommer in. Dina primära arbetsuppgifter är att bistå med operativ assistans under en pilotkörning, vilket innebär följande arbetsuppgifter:

- Fysiskt operatörsarbete
- Tunga lyft upptemot 20 kg förekommer återkommande
- Planering av provkörning
- Rullhämtning
- Smetblandningar
- Smetmätningar

Du arbetar nära inpå dina två närmsta kollegor men kommer även komma i kontakt med olika kontaktpersoner inom hela företaget, därför behöver du ha en god samarbetsförmåga.
Avdelningen Development Support består i dagsläget av 7 medarbetare.

Utöver dina ordinarie operativa arbetsuppgifter deltar du även i förbättringsarbeten som är direkt kopplade till din vardag.
Arbetstider är dagtid 07.15 - 15.30 med möjlighet till flex.

Tjänsten är ett vikariat fr.o.m 2019-09-01 t.o.m 2020-09-01
Tillträde sker enligt överenskommelse

Kvalifikationer
För att på ett bra sätt komma in i rollen som operativ laboratorie tekniker är det bra ser vi att du har:

- Avslutad gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning 
- God datorvana samt god kännedom om Office-paketet.
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av operativt arbete från tungindustrin är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas bra i denna roll behöver du vara ansvarstagande och nyfiken då arbetet innebär att vara en god samarbetspart och att du tar ett eget ansvar för din utveckling. Som person drivs du av att lära dig nya saker och är inte rädd att ställa frågor för att få en ökad förståelse. Du har god kommunikativ förmåga och du har lätt att ta kontakt med de personer som behövs för att kunna utföra ditt arbete.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej