Inaktiv platsannons

Butikssäljare i Sundsvall

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20 st fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Dina arbetsuppgifter
Som butikssäljare hos Trademax kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv. Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mejl, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare som drivs av att göra skillnad. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Dina kvalifikationer 
För att lyckas i rollen som butikssäljare tror vi att du har en gymnasial utbildning. Har du minst 1-3 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln eller liknande bransch ses detta som meriterande, dock ej något krav. Vidare är det meriterande om du kan påvisa goda dokumenterade försäljningsresultat och har erfarenhet av att arbeta mot givna mål där försäljning och kundmöte står i centrum.

Dina personliga egenskaper
Home Furnishing Nordic har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där tempot är högt, vilket ställer krav på flexibilitet, problemlösning och servicekänsla. För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är viktigt att du är självgående och stresstålig i din natur.

Vidare är det viktigt att du som person är:

  • Driven, målinriktad och förstår betydelsen av att leverera god service.
  • Orädd, prestigelös och gillar att ta dig an utmaningar.
  • Tävlingsinriktad och motiveras av goda försäljningsresultat, kämpar för att ständigt förbättras och har tydliga karriärambitioner.
  • En lagspelare som vet styrkan i samarbete och gemensamma mål.

Vi erbjuder
En möjlighet att ingå i vårt fantastiska butiksteam i Sundsvall (Birsta) där du förväntas bidra till butikens fortsatta tillväxt. Vi erbjuder en möjlighet att ta steget in i Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom heminredning där det för rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Tjänsten är en timanställning vid behov men som minst 40h per månad. Tjänsten är förlagd helger och vardagar.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Bygghemma Group Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. Bygghemma Group omsatte ca 4,4 miljarder kronor 2017, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.  

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Detaljhandel | Deltidsjobb