Inaktiv platsannons

Systemspecialist/SaaS koordinator i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Systemspecialist/SaaS koordinator

Sökes till Ängelholm

Peab söker just nu en Systemspecialist med erfarenhet av SaaS-system. I rollen kommer du att vara med vid systemupphandlingar och bedöma och kravställa leverantörernas tjänster enligt kriterier om säkerhet, tillgänglighet, avtalsfrågor och kostnader. Vidare, så ska alla redan upphandlade SaaS-tjänster kvalitetssäkras enligt samma modell. Tjänsten erbjuder ett stimulerande arbete med möjligheter att utveckla och få kontroll över data- och systemåtkomst, oavsett var och hur systemen körs. Då företaget är i en förändringsfas vad gäller detta kommer du att kunna påverka riktningen i hur detta arbete kommer att utföras.

Dina ansvarsområden

  • Följa upp, initiera, administrera och förvalta Peabs SaaS-system så de uppfyller lagkrav samt säkerhets- och verksamhetsbehov
  • Delta som projektdeltagare eller referensperson för IT-drift i egenskap av kravställare och granskare för att säkerställa nödvändig information inför upphandlingar

Din erfarenhet/kompetens     

Du behöver ha tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter med teknisk bakgrund och erfarenhet av Azure, Active Directory, Windows Server-plattformar och generell IT- drift i On Premise och Cloud.  Det är meriterande om du har erfarenhet av sourcingbedömning och avtalssäkring. Som person är du ansvarstagande, pedagogisk och serviceinriktad samt besitter mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta kundorienterat i ett högt tempo. Du trivs med att inspirera andra, har ett stort engagemang, positiv inställning, är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare egenskaper som uppskattas är god problemlösningsförmåga och ett strategiskt långsiktigt tänkande. Vi förutsätter också att du är mycket tekniskt kunnig och nyfiken och gärna tar initiativ till förbättringar. Du bör ha mycket goda kunskaper i det Svenska- och Engelska språket, såväl i tal som i skrift.        

Detta är ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor.  Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Om du tror att du är Peabs nästa medarbetare, ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor, Thomas Lindquist, . För att söka tjänsten klicka .

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)